uw zeecontainer vervoerder
Nederlands EnglishDeutsch

Team van Transport Rien Boom

Chauffeurs

Een enthousiast en gedreven team van chauffeurs is iedere dag voor de klant onderweg. De chauffeurs worden jaarlijkse bijgestuurd en nageschoold. De thema’s zijn onder andere zuinig en veilig rijden, Good Distribution Practices (GDP), handhaving rij- en rusttijden, gebruik digitale tachograaf.
De personeelsvereniging is actief met organiseren van uitjes en zorgt voor de extra persoonlijke aandacht aan de collega’s.

Werkplaats

Onze loods wordt iedere dag bemand door ervaren medewerkers voor het laden- en lossen en het onderhouden van ons materieel.

Planning

De planning wordt gedaan vanuit Schelluinen, een dorp in de Alblasserwaard. Al onze auto's zijn uitgerust met een boordcomputer. Deze zijn gekoppeld aan een speciaal voor de zeecontainertrucking geschreven planningsprogramma. Hiermee bedienen wij onze klanten, terminals en chauffeurs van gegevens en is het gehele traject van opdracht tot facturering volledig geautomatiseerd. Drie planners staan paraat, waarvan de hoofdplanner reeds 27 jaar ervaring heeft in onze branche.

Leren?

Omdat ook wij graag ons steentje willen bijdragen aan het oplossen van het tekort aan chauffeurs is Transport Rien Boom sinds 2007 Erkend Leerbedrijf Transport en Logistiek voor het opleiden van chauffeurs goederenvervoer.
Heb je interesse om bij ons het vak te leren neem dan contact met ons op.

 

sgs GDP gecertificeerd. Good Distribution Practices

Good Distribution Practices

ISO 9001

lid van transport en logistiek Nederland

Transport & logistiek Nederland

NVD beveiligingen